ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

TRANSLATE

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Σοβαρευτείτε και Aρχίστε να Ψάχνετε:

Ψάχνοντας στο f/b Βρήκα μια Ανάρτηση και Σας την παρουσιάζω 
Διαβάστε τη:

Τώρα για να πω την αλήθεια πολιτικός αναλυτής δεν είμαι, αλλά ούτε και εκπρόσωπος τύπου του ΚΚΕ. 
Όμως μια στοιχειώδη νοημοσύνη πιστεύω την έχω και διαβάζοντας και ακούγοντας τι γίνεται γύρω μου απορώ με το πόσο κοντόφθαλμοι είναι οι άνθρωποι. 

Τσακωνόμαστε για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και κορδώνεται ο Σφύριζα για την προοδευτικότητα του και ευκαιρίας δοθείσης αμολάει και μελάνι για να μαυρίσει το ΚΚΕ, γιατί πάρτε το χαμπάρι από παντού και από τους πάντες το ΚΚΕ είναι ο στόχος, ότι και καλά είμαστε οπισθοδρομικοί, γιατί μόνο εμάς φοβούνται. 

Τους καθαρούς φοβάσαι και όχι τους λοιπούς κατεργαραίους. 

Και κανείς σας δεν σκέφτεται ότι οι αλήτες, έχουν ξεσκίσει τις συντάξεις, έχουν ξεσκίσει τους ΑΜΕΑ, έχουν ξεσκίσει μια ολόκληρη χώρα με ανεργία, μισθούς πείνας, επιδόματα της πλάκας, κανείς σας δεν σκέφτεται ότι τσάμπα σπουδάζεται τα παιδάκια σας και αγκομαχάτε για αυτά, στα σκουπίδια θα πάνε όλοι οι κόποι σας.
Να μην αναλύσω κι αυτόν τον κωλονόμο που δίνει δικαίωμα σε ένα δεκαπεντάχρονο να αλλάξει φύλλο......
Σοβαρευτείτε και αρχίστε να ψάχνετε σοβαρά το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. 

Δανείζομαι τα παρακάτω από το άρθρο του Ν.Μπογιόπουλου και είναι – μερικά μόνο – από όσα αντηλλάγησαν μεταξύ των εκπροσώπων της κυβέρνησης και των εκπροσώπων της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής σε επίπεδο Ολομέλειας.

Είσαι συκοφάντης». «Εσύ ήσουν συνεργάτης του Γεωργαλά». «Εσύ είσαι φασιστοειδές». «Δεν με εκπλήσσει η χυδαιότητά σου». «Είστε πιστόλια εγκληματικής ομάδας». «Εσείς είστε ρόμπες». «Είστε επί πληρωμή βλάκες και εκπρόσωποι συμφερόντων». «Κι εσύ είσαι τζάμπα μάγκας». «Πέστε μας για εκείνο το εκατομμύριο στο Λονδίνο». «Εσείς με τον τρόπο που έχετε μαζέψει τα λεφτά σας, προσέξτε». «Είστε ατζέντηδες επιχειρηματιών». «Κι εσύ κρύβεσαι πίσω από τις φούστες του κυρίου Τσίπρα»."
Κάτι θα έπρεπε να σας λέει αυτό, ρε πούστη μου. Κάτι θα έπρεπε να σας λέει επιτέλους και να σας κάνει να αρχίσετε να σκέφτεστε .
Απ τα σχόλια:
Σχόλια
Μαή Παπαγεωργίου Μην πω τιποτε για το μερισμα και τις επενδυσεις του κωλου που δεν θα μπορουμε να διαχειριστουμε .

Διαχείριση
Βασιλική Παπαθανασίου Οι ανταλλαγές ύβρεων είναι για το "θεαθήναι"... Μια χαρά συμφωνούν όλοι τους στις αντιλαικες πολιτικές που τσακιζουν τις ζωές μας, για τα κέρδη των αφεντικών τους...

Διαχείριση
Μαή Παπαγεωργίου Ναι , αλλα γιατι οι ανταλλαγες αυτές δεν εμπλέκουν και το ΚΚΕ ;; Γιατί δεν λένε σε κάποιον βουλευτη του ΚΚΕ , ξερουμε πως έκανες την περιουσια σου ;;; Γιατι δεν εχουν να πουν κατι που να δημιουργει σκανδαλο και παρανομια τρίτο μου

Διαχείριση
Μαή Παπαγεωργίου Η κυβέρνηση γονατίζει με περικοπές και φόρους το λαό. Σκέτη κοροϊδία το «κοινωνικό μέρισμα» που υπόσχεται στα πιο φτωχά λαϊκά στρώματα
Στο προσχέδιο που κατατέθηκε χτες στη Βουλή, ενσωματώνεται το σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων και των τριών μνημονίων, ε
νώ αρχίζουν να «τρέχουν» και μέτρα όπως η κατάργηση του μικρότερου ΦΠΑ σε νησιά του Αιγαίου, η κατάργηση όλων των άλλων επιδομάτων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης κ.ά.
Μεγάλες περικοπές προβλέπονται για την Ασφάλιση, την Περίθαλψη και τη λεγόμενη «κοινωνική προστασία». Η χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ θα περικοπεί κατά 226 εκατ. ευρώ, όταν και φέτος ήταν μειωμένη κατά 200 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2016. Κατά 350 εκατ. ευρώ είναι μειωμένα και τα κονδύλια για τη χρηματοδότηση των νοσοκομείων σε σχέση με το 2017.
Παράλληλα απογειώνεται η φοροληστεία του λαού, καθώς οι άμεσοι και έμμεσοι φόροι προβλέπονται αυξημένοι κατά 1 δισ. ευρώ περίπου σε σχέση με φέτος.

Μαή Παπαγεωργίου Και θέλουν και τα αποθεματικά των δήμων τα καθίκια. Απο τους δικούς μας δημους θα πάρουν τα ........ αντε δεν τα λέω . Κρατιέμαι
Διαχείριση
Λινα Δρανοβαλη Τον πρώτο ρόλο διαστρέβλωσης παίζουν τα ΜΜΑποβλακωσης, είδες εσύ και όλοι σας, ή ακούσατε ότι χθες ήταν χιλιάδες συνταξιούχοι στο δρόμο διεκδικώντας τον ιδρώτα και το αίμα που τους έκλεψαν τόσα χρόνια!!! Απλά τα ζώα (συγνώμη από τα ζώα ) τούς πιστεύουν ότι θα είναι οι σωτήρες του . Φυσικά φταιει τό ΚΚΕ γιατί τους άνοιγει τα μάτια !!!! Καλό μεσημέρι !!!